3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE
search
  • 3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

398,95 kr
Inkl. moms

3MG THC-H Gummies Mixed Fruit Burst - 10ST - EL GRINGO

Upptäck den underbara världen av THC-H med våra 3MG THC-H Gummies Mixed Fruit Burst - Upptäck denna spännande nya cannabinoid. Tillverkade i EU enligt de högsta kvalitetsstandarderna erbjuder våra gummies en explosion av blandad fruktsmak.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 39,90 kr
3 10% 119,69 kr
10 30% 1 196,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 39,90 kr
3 10% Up to 119,69 kr
10 30% Up to 1 196,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

3MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 10PCS - EL GRINGO

Vad är THC-H?

THC-H, eller Tetrahydrocannabinol Heptylat, är en av de senaste cannabinoiderna som har isolerats och utforskats. Det är ett spännande tillskott till världen av cannabisprodukter. Till skillnad från sin mer kända kusin, THC, har THC-H en längre kedjestruktur, vilket antyder en större bindningsförmåga med mänskliga cannabinoidreceptorer. Medan det finns i spårmängder i sin naturliga form erbjuder våra gummies ett bekvämt och kontrollerat sätt att behålla THC-H.

Ren och Naturlig Ingredienser

Våra THC-H Gummies är fria från THC och tillverkade med de bästa naturliga ingredienserna, inklusive ren organisk cannabinoid och terpener, utan tillsatser. Varje sats testas noggrant av oberoende laboratorier för att garantera 0,00% THC och säkerställa överlägsen kvalitet och säkerhet.

Lagligt och Säkert

Vi vill understryka att alla våra produkter är 100% lagliga och tillverkade i EU från CBD avled från hampa. Det är dock viktigt att hålla dem utom räckhåll för barn och undvika användning om du är gravid, ammar eller arbetar med tung utrustning. Vid missbruk, se till att dricka och äta tillräckligt, eftersom eventuella effekter kommer att avta inom några timmar.

I Enlighet med Regler

Våra produkter följer lag nr 167/1998 §5 och är avsedda för olika ändamål, inklusive industriella, tekniska och trädgårdsbruk. Observera att våra gummies inte är avsedda för direkt konsumtion; de är samlarobjekt som är avsedda att njutas av ansvarsfullt av vuxna över 18 år.

Upplev Framtiden av Cannabinoider

Med EL GRINGOs 3MG THC-H Gummies Mixed Fruit Burst kan du ge dig ut på en resa in i cannabinoidernas värld som aldrig förr. Missa inte denna unika möjlighet att utforska framtidens cannabisprodukter.

Ingredienser:

Maltitol sirap, Isomalt pektin, MCT olja, THC-H distillat. Emulgeringsmedel (sojalecitin), Citronsyra, Trinatriumcitrat, Stevia extrakt, Färgämne E150d, Smak, Vegetabilisk olja, Glasyr (Carnauba palmvax).

3800236001577

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !