GROOVE

Välkommen till Groove, ditt ultimata livsstilsvarumärke för att utforska unika upplevelser i samband med cannabisanvändning. På Groove är vi stolta över att kurera ett urval av premiumprodukter som noggrant har utvecklats och granskats av branschexperter. Vår mission är enkel: att erbjuda dig exceptionell kvalitet till oslagbara priser. När du väljer Groove köper du inte bara en produkt; du investerar i en toppklassig vara utan att spräcka plånboken.

Vårt Produktutbud:

Vi är engagerade i att ständigt innovera och föra en mångsidig rad cannabisrelaterade produkter till marknaden. Från toppmoderna vaporizers till stiliga glas- och silikonpipor, effektiva kvarnar och essentiella livsstilstillbehör, vi har dig täckt.

Introduktion till Vår Flaggskepp: CARA

Möt CARA, vår flaggskeppsprodukt som personifierar Grooves hängivenhet till excellens. CARA är en kompakt, diskret och innovativ koncentratpenna utformad med precision, som erbjuder enastående funktionalitet och hög byggkvalitet.

Nyckelfunktioner:

Kompakt design

Hög byggkvalitet

Kvalitetsfunktionalitet

Kvartscoilvärme

Värme i vågor

Justerbar spänning

15-sekunders säkerhetsavstängning

Beskrivning:

Kompakt, diskret och innovativ - det är CARA från Groove. Denna högkvalitativa koncentratpenna levererar enastående prestanda till ett överkomligt pris. Med sin snygga och robusta design säkerställer CARA en sömlös och kraftfull upplevelse vid vaping.

Namnet "Cara" härstammar från det latinska ordet "cārus," som betyder "vän, älskad, älskling, älskad." Groove CARA är din nya följeslagare som erbjuder konsekventa och pålitliga upplevelser för cannabisentusiaster.

Variabla Spänningsinställningar:

Låg (Vit LED) = 3,4V

Medium (Blå LED) = 3,8V

Hög (Grön LED) = 4,2V

Användning:

Att använda CARA är enkelt. Skruva helt enkelt av munstycket och coillocket, lägg i ditt material i spolen (undvik kontakt med värmeelementen) och montera sedan genom att skruva tillbaka coillocket och munstycket. Tryck och håll knappen intryckt, och du är redo att njuta av din vaping-upplevelse. Upprepa vid behov.

Ingår:

1X Groove CARA

1X Coillock

1X Extra Kvartscoil

1X Plockverktyg

1X USB-kabel

1X Bruksanvisning

Upplev framtiden för cannabisanvändning med Groove. Höj din vardag med CARA och utforska världen av kvalitet och överkomlighet. Handla nu och gå med i Groove-gemenskapen av nöjda kunder. Din resa börjar här!

Ursäkta olägenheten.

Sök igen