13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE
search
  • 13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO WEED MEDVAPE

13MG THC-H GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO

378,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-H MIXADE FRUKTBURST GUMMIES - 13MG THC - 5 ST

Dessa ljuvliga gelégodisar erbjuder en härlig mix av fruktsmaker som levererar THCH, en fascinerande ny cannabinoid. Tillverkade i EU enligt högsta kvalitetsstandarder, är våra gelégodisar tillverkade med naturliga terpener och utan tillsatser eller THC.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 37,90 kr
3 10% 113,69 kr
10 30% 1 136,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 37,90 kr
3 10% Up to 113,69 kr
10 30% Up to 1 136,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

13MG THCH GUMMIES MIXED FRUIT BURST - 5PCS - EL GRINGO

Mixade Fruktsmaker och Exceptionell Kvalitet

Våra THC-H MIXADE FRUKTBURST GUMMIES kommer i en somrig mixad fruktsmak. De är tillverkade med omsorg i EU och följer rigorösa kvalitetsstandarder för att säkerställa att du får bästa möjliga kvalitet med varje produkt.

Fritt från THC och Ren Organiska Ingredienser

Vi är stolta över att erbjuda THC-fria produkter tillverkade med de finaste naturliga ingredienserna, inklusive ren organiska cannabinoider och terpener. Dessa gelégodisar innehåller inga tillsatser och säkerställer en ren och njutbar upplevelse. Varje sats av våra gelégodisar testas rigoröst av oberoende laboratorier för att garantera en imponerande THC-halt på 0,00%, samtidigt som kvaliteten upprätthålls.

Utforskning av THC-H: Framtiden för Cannabinoider

THC-H, eller THC-Hexahydrocannabinol, är en spännande ny cannabinoid som öppnar upp en värld av möjligheter på marknaden för cannabis. Med över 100 cannabinoider identifierade i hampa- och marijuana-växter, utmärker sig THC-H för sina unika egenskaper. På enkla villkor skapas THC-H genom en vetenskaplig process som kallas "terpenylisering," vilket kombinerar heptyl resorcinol med en terpenavledning som kallas PMD. Denna process resulterar i en molekyl med en längre kedja än traditionell THC, vilket tyder på en starkare bindning till mänskliga cannabinoidreceptorer. Även om det naturligt förekommer i extremt små mängder, är THC-H ett lovande tillskott till cannabinoidfamiljen.

Ansvarsfriskrivning och Avsett Användningsområde

Var säker på att alla våra produkter är 100% lagliga och härstammar från CBD baserad på hampa, i enlighet med EU-föreskrifter. Håll dessa gelégodisar utom räckhåll för barn och undvik konsumtion om du är gravid, ammar eller hanterar tunga maskiner. Vid missbruk, se till att vara väl hydrerad och äta ordentligt eftersom eventuella effekter bör avta inom några timmar. Avstå alltid från att köra motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag.

Våra produkter är avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål och är inte avsedda för direkt konsumtion eller rökning. De är samlarobjekt och endast tillgängliga för personer över 18 år.

Ingredienser:

Maltitolsirap, Isomalt pektin, MCT-olja, THCP-destillat, Emulgeringsmedel, Citronsyra, Trinatriumcitrat, Steviaextrakt, Färgämne E150d, Smak, Vegetabilisk olja, Glasyrmedel (Carnauba palmvax)

3800236001584

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !