8% THC-JD + 35% 10-OH SKYWALKER OG - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH SKYWALKER OG - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE SKYWALKER OG INDICA 1ml - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG - En Exklusiv Produktbeskrivning

Välkommen till vår webbutik där vi stolt presenterar EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG, en banbrytande innovation inom cannabisprodukter. Detta är en produkt av högsta kvalitet för samlare och entusiaster, framställd enligt EU-standarder med 8% THC-JD och 35% 10-OH, baserad på den berömda Skywalker OG-sträckningen.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

8% THC-JD + 35% 10-OH SKYWALKER OG - EL GRINGO

Skywalker OG – En Aromatisk Resa

Skywalker OG är resultatet av en korsning mellan Mazar och Blueberry OG-sträckar. Med en smakprofil som är både kryddig och örtig, erbjuder denna variant en unik upplevelse. Dess aromatiska egenskaper inkluderar distinkta noter av diesel, tall och kryddiga örter, vilket gör den till en favorit bland kvalitetsmedvetna användare.

THC-JD – Naturens Underverk

THC-JD är en fascinerande variant av THC med en unik kemisk struktur. Det skiljer sig från delta-9-THC genom sin oktyl sidoskedja, vilket innebär en högre bindningsaffinitet med mänskliga cannabinoidreceptorer. Denna cannabinoid finns naturligt i mycket små mängder, och dess produktion involverar avancerade tekniker för att omvandla CBD genom värme eller kemiska katalysatorer.

10-OH – Vetenskapligt Framtagen

10-OH, en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol, är ytterligare ett exempel på vetenskaplig innovation. Denna förening framställs i laboratorium genom att hydrogenisera CBD, terpener eller genom användning av konstgjorda magsafter. Det är en produkt av oxidation av hexahydrocannabinol och spelar en viktig roll i ämnesomsättningen av främmande ämnen i kroppen.

Ansvarsfull Användning och Laglighet

Vi påpekar vikten av ansvarsfull användning. Denna produkt är inte avsedd för gravida eller ammande kvinnor, aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner. Vid felaktig användning rekommenderas det att dricka och äta tillräckligt; eventuella effekter avtar vanligtvis inom några timmar. Använd inte produkten innan du kör motorfordon eller hanterar tunga maskiner.

EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG är helt laglig och uppfyller lagen nr 167/1998 §5. Produkten är avsedd för industriella, tekniska och hortikulturella ändamål och är inte lämplig för direkt konsumtion eller rökning. Det är en exklusiv samlarprodukt, endast till försäljning för personer över 18 år.

Förstklassig Kvalitet och Säkerhet

Varje batch av EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG testas av oberoende laboratorier för att garantera 0,00% THC och överlägsen kvalitet. Vårt engagemang för rena, organiska ingredienser och avsaknaden av tillsatser säkerställer en produkt som är både ren och kraftfull.

Beställ Nu

Upplev det bästa inom cannabisinnovation med EL GRINGO THC-JD SKYWALKER OG. Placera din beställning idag och bli en del av en exklusiv grupp av entusiaster som uppskattar kvalitet och innovation. Din resa mot en unik upplevelse börjar här.

3800236001294

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !