8% THC-JD + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 8% THC-JD + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

8% THC-JD VAPE PINEAPPLE EXPRESS HYBRID 1ml - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

Produktbeskrivning för EL GRINGO THC-JD PINEAPPLE EXPRESS ENGÅNGSVAPE

8% THC-JD + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS - EL GRINGO

Upptäck kraften i EL GRINGO THC-JD Pineapple Express, en unik engångsvape som kombinerar innovation med en exceptionell smakupplevelse. Denna produkt är framtagen genom en exklusiv korsning av Trainwreck och Hawaiian, vilket resulterar i en sativa-dominant hybrid som är känd inte bara för sitt berömmelse på filmduken utan även för sin autentiska kvalitet.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

100% THC-fri & Naturliga Ingredienser

EL GRINGO är ett åtagande till renhet och kvalitet. Vår vape innehåller inget THC och är framställd av de finaste naturliga ingredienserna, inklusive rena organiska cannabinoider och terpener, helt utan tillsatser. Varje sats genomgår oberoende laboratorietester för att garantera 0.00% THC, vilket säkerställer en överlägsen produktkvalitet.

THC-JD: En Ny Dimension av Cannabinoider

Med över 100 identifierade cannabinoider i hampa och marijuanaväxter fortsätter marknaden för cannabisprodukter att expandera. THC-JD, en variant av THC och en naturligt förekommande fytocannabinoid, utmärker sig med sin unika struktur. Dess oktylsidkedja, som är åtta kolatomer lång, skiljer den från delta 9 THC och antyder en starkare bindningsaffinitet till människans cannabinoidreceptorer. THC-JD produceras i ytterst små mängder naturligt och framställs genom att modifiera CBD med värme eller kemiska katalysatorer.

10-OH: Vetenskaplig Innovation

10-OH är en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol, ursprungligen i spårmängder i cannabisväxten, men oftast framställd i laboratorier. Detta görs genom att hydrogenisera CBD, terpener eller använda artificiella magsafter. 10-OH bildas genom oxidation av hexahydrocannabinol via cytochrom P450, en nyckelenzym i metabolismen av främmande ämnen.

Viktiga Säkerhetsinformation

Denna produkt är 100% laglig och tillverkad inom EU från hampaderiverad CBD. Den är inte avsedd för direkt konsumtion eller rökning och bör förvaras oåtkomligt för barn. Produkten är inte lämplig för gravida och ammande kvinnor, aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner. Vid missbruk, inta mat och dryck, eventuella effekter kommer att avta inom några timmar. Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag.

EL GRINGO THC-JD Pineapple Express är en samlarprodukt och endast avsedd för industriella, tekniska och trädgårdsändamål enligt lag nr. 167/1998 §5. Produkten är endast till försäljning till personer över 18 år.

Upplev den unika kombinationen av smak och innovation med EL GRINGO THC-JD Pineapple Express Engångsvape – ett måste för samlare och entusiaster. Beställ din idag och ta del av den spännande världen av högkvalitativa vape-produkter!

3800236001270

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !