search

9% THC-H + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS DISPOSABLE - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-H PINEAPPLE EXPRESS - 9% THCH + 35% 10-OH - Engångsbruk

Pineapple Express, en sativa-dominant hybrid av marijuana, skapad genom korsning av Trainwreck och Hawaiian, blev berömd år 2008 i samband med filmen "Pineapple Express". Men denna sort är inte bara en filmstjärna - den är verklighet.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THC-H + 35% 10-OH PINEAPPLE EXPRESS DISPOSABLE - EL GRINGO

El Gringo THC-H Pineapple Express är framställd för att ge dig den bästa upplevelsen. Med 9% THCH och 35% 10-OH, erbjuder denna engångsprodukt en unik och kraftfull effekt. Vår produkt är helt THC-fri, och består enbart av naturliga ingredienser, inklusive rena organiska cannabinoider och terpener, utan några tillsatser.

Varje sats av El Gringo THC-H Pineapple Express testas av oberoende laboratorier för att garantera 0.00% THC, vilket säkerställer en produkt av överlägsen kvalitet. Vi följer strikta riktlinjer och säkerställer att våra produkter är 100% lagliga, tillverkade inom EU från hampaderiverad CBD.

Vad är THC-H?

Bland de över 100 cannabinoider som identifierats i hamp- och marijuanaväxter, är THC-H en av de senaste och mest spännande upptäckterna. Det skapas genom en process som kallas "terpenylation", där heptylresorcinol kombineras med en terpenderivat kallad PMD, vilket resulterar i en molekyl med längre kedja än THC. Denna längre kedja tyder på en starkare bindningsaffinitet till de mänskliga cannabinoidreceptorerna.

10-OH: Den Laboratorieframställda Kraften

10-OH är en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol, som finns i spårmängder i cannabisväxten. I praktiken produceras den i laboratoriet genom att hydrogenisera CBD, terpener eller använda artificiella magsafter. 10-OH bildas genom oxidation av hexahydrocannabinol via cytochrome P450, en nyckelenzym i metabolismen av främmande ämnen.

CCELL-teknologi

El Gringo är utformad med CCELL-teknologi, vilket garanterar en

konsistent porfördelning och jämn värmefördelning. Denna avancerade teknik gör det möjligt att effektivt atomisera ett brett spektrum av terpener, och levererar upp till 34% mer effektivt.

CCELL-teknologin omfattar även en optimerad keramisk formulering och förbättrad spoldesign för högre värmeeffektivitet. En avancerad oxidationstålig behandling på värmespolen ger mer precisa motstånd och en 20% förbättring av produktkonsistens. Dessutom producerar den upp till 57% mindre skadliga biprodukter, såsom aldehyder.

Försiktighetsåtgärder och Användning

Denna produkt är inte avsedd för direkt konsumtion eller rökning. El Gringo THC-H Pineapple Express är en samlarprodukt och endast avsedd för industriella, tekniska och trädgårdsmässiga ändamål. Produkten ska förvaras oåtkomligt för barn och är inte lämplig för gravida och ammande kvinnor, aktiva och professionella förare eller operatörer av tunga maskiner.

I händelse av missbruk, ät och drick tillräckligt; eventuella effekter bör avta inom några timmar. Kör inte motorfordon eller hantera tunga maskiner efter intag. Produkten följer Lagen Nr. 167/1998 §5.

Laglighet och Ålder

För att säkerställa laglighet och kvalitet, är El Gringo THC-H Pineapple Express tillverkad i EU från hampaderiverad CBD och är helt laglig. Denna produkt är endast till salu för personer över 18 år.

Varför Välja El Gringo THC-H Pineapple Express?

El Gringo THC-H Pineapple Express erbjuder en unik och kraftfull upplevelse tack vare dess speciella blandning av THCH och 10-OH. Dess användning av CCELL-teknologi säkerställer en jämn och effektiv leverans, vilket maximerar din upplevelse samtidigt som det minimerar skadliga biprodukter. Med noggrann k

ontroll och testning av varje sats, kan du vara trygg i vetskapen att du får en produkt av högsta kvalitet.

Vårt engagemang för renhet och kvalitet återspeglas i vår noggranna urvalsprocess av ingredienser och vår strikta testningsregim. Produkten är fri från syntetiska tillsatser, vilket garanterar en ren och autentisk upplevelse.

3800236001218

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !