9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE SATIVA FRESH STRAWBERRY 2ml (0%THC) CORE

899,95 kr
Inkl. moms

9% THCH + 35% 10-OH FÄRSKA JORDGUBBARS ENGÅNGSKÄRNA

Upplev Oförliknelig Färskhet av FÄRSK JORDGUBBSsmak

Dyk ner i världen av avancerad cannabinoidteknologi med vår 9% THCH + 35% 10-OH Färska Jordgubbs Engångskärna. Skapad för konsumenter och entusiaster lika, är denna produkt ett vittnesbörd om innovation och renhet på marknaden för hampa-avledna produkter.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 90,00 kr
3 10% 269,99 kr
10 30% 2 699,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 90,00 kr
3 10% Up to 269,99 kr
10 30% Up to 2 699,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

 9% THCH + 35% 10-OH FRESH STRAWBERRY DISPOSABLE CORE

100% THC-fri: Ren och Ekologisk Cannabinoider och Terpener

Vår åtagande för kvalitet säkerställer att varje produkt är helt fri från THC och innehåller endast de finaste naturliga ingredienserna. Vi tror på kraften hos ren organiska cannabinoider och terpener, utan tillsatser, för att leverera en produkt som är både äkta och säker.

Sträng Labbtestning för Okompromissad Kvalitet

Varje sats genomgår sträng testning av oberoende laboratorier. Vi garanterar 0,00% THC-innehåll i våra produkter, vilket säkerställer att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.

Innovativ THC-H Cannabinoid

THC-H, en ny front inom cannabinoidforskning, utforskas i våra produkter. Denna cannabinoid bildas genom en unik process som kallas "terpenylisering," där heptyl resorcinol kombineras med en terpenavledning för att skapa en molekyl med en starkare affinitet för cannabinoidreceptorer. Naturligt förekommande i spår, utnyttjar vår produkt dess potential effektivt.

10-OH: En Hydroxyderivat av Hexahydrokannabinol

10-OH, en hydroxyderivat av hexahydrokannabinol, är en annan stjärningrediens. Medan den förekommer i spår i cannabis, är vår 10-OH labbsyntetiserad för konsistens och styrka och erbjuder ett unikt tillskott till vår cannabinoidprofil.

CCELL-teknologi för Förhöjd Upplevelse

Vår CCELL-teknologi säkerställer en oöverträffad kvalitetsvape. Med vetenskapligt beräknad porfördelning och jämn värmefördelning atomiserar EVO ett bredare spektrum av terpener. Den avancerade oxidationsresistenta behandlingen på värmespolen garanterar konsistens och säkerhet, och minskar betydligt skadliga biprodukter.

Lagligt, Säkert och Ansvarsfullt

Alla våra produkter är 100% lagliga, tillverkade i EU från hampaavleda CBD. Vi följer strikta riktlinjer för att säkerställa att våra produkter är säkra, pålitliga och av högsta kvalitet.

Användningsansvarsfriskrivning

Våra produkter är avsedda för vuxna över 18 år och är inte lämpliga för gravida eller ammande kvinnor, förare eller operatörer av tunga maskiner. Vid missbruk avtar effekterna inom några timmar. Använd inte fordon eller tunga maskiner efter användning. Våra produkter följer Act No. 167/1998 §5 och är avsedda endast för industriella, tekniska och trädgårdsändamål - inte för direkt konsumtion eller rökning.

En samlarartikel för samlaren

Denna produkt är en samlarartikel och speglar sofistikationen och framstegen inom världen av hampaavleda produkter. Utforska djupet och renheten av cannabinoider med vår 9% THCH + 35% 10-OH Färska Jordgubbs Engångskärna, en höjdpunkt av innovation och kvalitet på marknaden.

3800236001164

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !