9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE THC MEDVAPE WEED

9% THCH VAPE INDICA WATERMELON SKITTLEZ 2ml (0%THC) CORE

899,95 kr
Inkl. moms

9% THCH + 35% 10-OH Watermelon Skittlez Disposable Core

Utforska det Outvecklade: Upptäck Kraften i THC-H & 10-OH

I den ständigt utvecklande världen av hampa- och cannabisprodukter är innovation nyckeln. Vi är glada att introducera vår banbrytande 9% THCH + 35% 10-OH Watermelon Skittlez Disposable Core. Den här produkten är ett stort steg framåt i utforskningen av sällsynta cannabinoider, specifikt THC-H och 10-OH.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 90,00 kr
3 10% 269,99 kr
10 30% 2 699,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 90,00 kr
3 10% Up to 269,99 kr
10 30% Up to 2 699,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH WATERMELON SKITTLEZ DISPOSABLE CORE

THC-H: Cannabinoidens Framkant

Outvecklad Terräng: Med över 100 cannabinoider identifierade i hampa- och marijuanaväxter sticker THC-H ut som en ny upptäckt. Denna cannabinoid, skapad genom en process som kallas "terpenylering," innebär att man förenar heptylresorcinol med en terpenderivat, PMD, vilket resulterar i en molekyl med en längre kedja än THC, vilket tyder på en större bindningsförmåga med mänskliga cannabinoidreceptorer. I sitt naturliga tillstånd finns THC-H i spårmängder, vilket gör det till en sällsynt och eftertraktad förening på marknaden.

10-OH: Den Labbskapade Underverket

Innovativ Syntes: 10-OH är en hydroxiderivat av hexahydrokannabinol, som vanligtvis finns i mycket små mängder i cannabisväxten. Vår 10-OH syntetiseras i labbet, främst från hexahydrokannabinol. Denna process innebär oxidation av hexahydrokannabinol via cytochrome P450, ett avgörande enzym för att metabolisera främmande ämnen.

Exklusiv Blandning: Inkluderingen av 10-OH i vår Watermelon Skittlez-kärna erbjuder en unik profil som skiljer den från traditionella hampaprodukter.

CCELL-teknik: Banbrytande Effektivitet

Förbättrad Upplevelse: Vår CCELL-teknik säkerställer en konsekvent och effektiv leverans av terpener. Med beräknad porfördelning och jämn värmefördelning atomiserar EVO effektivt en bredare variation av terpener.

Optimerad Design: Avancerad oxidationsresistent behandling på uppvärmningsspiralen ger exakt motstånd, vilket förbättrar produktkonsistensen och minskar produktionen av skadliga biprodukter.

Ren och Laglig: Engagemang för Kvalitet och Efterlevnad

Naturlig och THC-fri: Vår produkt är tillverkad av de finaste naturliga ingredienserna och innehåller ren organisk cannabinoider och terpener utan tillsatser. Varje sats genomgår rigorös oberoende laboratorietestning och garanterar 0,00% THC-innehåll.

Laglig Försäkran: Vi försäkrar 100% laglig överensstämmelse, med alla produkter tillverkade i EU från CBD som härstammar från hampa. Våra produkter följer Act No. 167/1998 §5, avsedd för industriella, tekniska och trädgårdsändamål.

Säkerhet Först: Ansvarsfull Användning

Inte för Direkt Konsumtion: Detta är en samlarartikel och inte avsedd för direkt konsumtion eller rökning.

Åldersrestriktion: Försäljning begränsad till personer över 18 år.

Användningsfriskrivning: Ej lämplig för gravida eller ammande kvinnor, aktiva och yrkesförare eller operatörer av tunga maskiner. Vid missbruk, drick tillräckligt med vätska och ät ordentligt; effekterna kommer att avta inom några timmar. Undvik att köra eller använda tunga maskiner efter intag.

3800236001188

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !