9% THCH VAPE + 35% 10-OH MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THCH VAPE + 35% 10-OH MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE WEED MEDVAPE THC

9% THCH VAPE HYBRID MANGO KUSH 2ml (0%THC) CORE

899,95 kr
Inkl. moms

9% THCH + 35% 10-OH MANGO KUSH DISPOSABLE CORE - Upplev Innovationens Höjdpunkt

Mango Kush Smak - En Symfoni av Tropisk Smak

Dyk in i en värld där smak möter innovation med vår 9% THCH + 35% 10-OH Mango Kush Disposable Core. Utformad för konsumenter och tillfälliga användare, omdefinierar denna produkt excellence. Mango Kush-smaken är inte bara en smak, det är en tropisk resa.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 90,00 kr
3 10% 269,99 kr
10 30% 2 699,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 90,00 kr
3 10% Up to 269,99 kr
10 30% Up to 2 699,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THCH + 35% 10-OH MANGO KUSH DISPOSABLE CORE

Skapad för Renhet - Noll THC, Endast de Bästa Naturliga Ingredienserna

Vårt åtagande för kvalitet är oöverträffat. Vi ser till att varje produkt är fri från THC, omfamnar de bästa naturliga ingredienserna, rena organiska cannabinoider och terpener, utan tillsatser. Denna renhet är inte bara ett löfte; det är en garanti, med varje batch rigoröst testad av oberoende laboratorier, vilket säkerställer 0,00% THC-innehåll och oöverträffad kvalitet.

THC-H: En Ny Front inom Cannabinoidutforskning

Cannabinoidernas värld är omfattande, med över 100 identifierade i hampa- och marijuanaväxter. THC-H, eller tetrahydrocannabihexol, är en banbrytande upptäckt inom detta område. Det representerar en ny molekyl med en längre kedja än THC, vilket antyder en större bindningsaffinitet med mänskliga cannabinoidreceptorer. Naturligt förekommande i spår, är dess närvaro i vår produkt ett vittnesbörd om vår innovativa strategi.

10-OH: Hydroxyderivatets Under

10-OH, en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol, visar upp vår vetenskapliga kompetens. Medan det finns i spårmängder i cannabis genomgår våra laboratorieprocesser, inklusive hydrogenation av CBD och terpener, för att säkerställa dess optimala närvaro. Det är ett resultat av sofistikerade oxidationsprocesser och speglar vårt åtagande för banbrytande cannabinoidforskning.

CCELL-teknik - Maximerar Effektivitet och Säkerhet

Vår CCELL-teknik sätter nya standarder för vaping-effektivitet. Den säkerställer jämn porfördelning och jämn värme, atomiserar en bredare mängd terpener och levererar upp till 34% mer effektivitet. Den optimerade keramiska sammansättningen och den avancerade coil-designen ökar termisk effektivitet, medan den oxideringsresistenta behandlingen på uppvärmningsspolen förbättrar precision och konsistens med 20%. Med upp till 57% lägre produktion av skadliga biprodukter levererar vår produkt inte bara excellens utan också säkerhet och hållbarhet.

Laglig, Säker och Ansvarsfull

Alla våra produkter är 100% lagliga, tillverkade i EU från CBD-hampa. De testas noggrant för att uppfylla Act No. 167/1998 §5 och säkerställa laglig överensstämmelse och högsta säkerhet. Vi betonar att dessa produkter inte är avsedda för direkt konsumtion eller rökning och är endast avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål.

Säkerhets- och Användningsriktlinjer

Din säkerhet är vår prioritet. Håll dessa produkter utom räckhåll för barn och avstå från användning om du är gravid, ammar, är en aktiv eller professionell förare, eller en operatör av tunga maskiner. Vid felaktig användning, kom ihåg att vätskeintag och ätande kan mildra effekterna, som vanligtvis avtar inom några timmar. Kör inte eller använd tunga maskiner efter användning. Detta är en samlarartikel avsedd för personer över 18 år.

CORE
3800236001140

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !