9% THC-H + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-H BERRY GELATO - 9% THCH + 35% 10-OH

EL GRINGO erbjuder nu sitt senaste tillskott till sitt sortiment av högkvalitativa THC-H produkter - EL GRINGO THC-H Berry Gelato. Denna produkt är perfekt för dem som söker en avkopplande upplevelse med en unik sammansättning av cannabinoider och terpener. Med en imponerande 9% THC-H och 35% 10-OH Berry Gelato, kan du förvänta dig en enastående upplevelse från denna premiumprodukt.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THC-H + 35% 10-OH BERRY GELATO DISPOSABLE - EL GRINGO

Berry Gelato, även känd som "Blueberry Gelato," är en indica-dominant hybrid cannabis-sort skapad genom att korsa Thin Mint Girl Scout Cookies med Blueberry. Denna sort utmärker sig med sina aromatiska fruktiga smaker och jordiga undertoner, vilket ger en smakfull och njutbar upplevelse för cannabisentusiaster.

Våra produkter är stolta över att vara THC-fria och innehåller endast de bästa naturliga ingredienserna, inklusive organiska cannabinoider och terpener, utan tillsatser. Varje batch testas av oberoende laboratorier för att garantera 0.00% THC och överlägsen kvalitet.

THC-H - En Banbrytande Cannabinoid

THC-H är en av de nya cannabinoiderna som har isolerats och utforskats, och den erbjuder en spännande dimension till cannabisvärlden. THC-H, eller tetrahydrocannabiphorol, är en cannabinoid med en längre kedja än vanlig THC, vilket antyder en starkare bindningsaffinitet till mänskliga cannabinoidreceptorer. Naturligt förekommer den i extremt små mängder, men vi har lyckats isolera den för att ge dig en unik upplevelse.

10-OH - En Sällsynt Hydroxy Cannabinoid

10-OH är en hydroxyderivat av hexahydrocannabinol och finns i spårmängder i cannabisväxten. Vi producerar den dock i laboratoriet genom att hydrogenisera CBD och terpener eller genom användning av konstgjorda gastriska juiceprocesser. Denna spännande förening skapas genom oxidation av hexahydrocannabinol via cytochrom P450 i levern och spelar en viktig roll i ämnesomsättningen av främmande ämnen.

CCELL - Optimal Teknik för Terpena Atomisering

EL GRINGO har valt att använda CCELL-teknologi för att säkerställa en jämn fördelning av porer och värme. Detta möjliggör en effektiv atomisering av en bred variation av terpener och levererar upp till 34% mer än andra produkter på marknaden. Den keramiska formuleringen och den förbättrade spolens design bidrar till en överlägsen termisk effektivitet och minskar produktionen av skadliga biprodukter med upp till 57%.

Varning och Ansvarsfriskrivning

Vi vill påminna våra kunder om att alla våra produkter är 100% lagliga och tillverkade i EU från CBD-hampa. Produkterna är inte lämpliga för barn, gravida eller ammande kvinnor, aktiva förare eller förare av tunga maskiner. Vid missbruk av produkten bör du inta tillräckligt med mat och dryck, och eventuella effekter kommer att avta inom några timmar. Det är viktigt att inte köra fordon eller använda tunga maskiner efter intag.

Våra produkter uppfyller kraven enligt lag nr. 167/1998 §5 och är avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål. De är inte avsedda för direkt konsumtion eller rökning och är endast till salu till personer över 18 år.

3800236001195

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !