9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • 9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG DISPOSABLE - EL GRINGO

589,95 kr
Inkl. moms

EL GRINGO THC-H SKYWALKER OG: Framtiden för innovation inom hampa

Upplev framtiden för produkter baserade på hampa med El Gringos banbrytande THCH Skywalker OG engångsprodukt. Noga skapad för finsmakaren, erbjuder denna produkt en oöverträffad blandning av 9% THCH och 35% 10-OH, härledd från den legendariska Skywalker OG - ett hybridunderverk fött av Mazar och Blueberry OG-stammarna. Denna unika blandning presenterar en frestande profil: en kryddig, örtig smak med jordiga undertoner, ackompanjerad av diesel, tall och kryddig örtig doft.

Mängdrabatter

Kvantitet Unit discount Du Sparar
2 5% 58,99 kr
3 10% 176,98 kr
10 30% 1 769,85 kr
Kvantitet


Volume discounts

Quantity Unit discount You Save
2 5% Up to 58,99 kr
3 10% Up to 176,98 kr
10 30% Up to 1 769,85 kr
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

9% THC-H + 35% 10-OH SKYWALKER OG ENGÅNGS - EL GRINGO

Innovativa cannabinoider: THC-H & 10-OH

THC-H: En ny front inom cannabinoidforskning. Med över 100 cannabinoider identifierade i hampa och marijuana sticker THC-H ut. Skapad genom en nyskapande 'terpenylerings' process, skryter THC-H med en längre molekylär kedja, vilket förbättrar dess affinitet med cannabinoidreceptorer. Naturligt förekommer det i spårmängder, och THC-H markerar en betydande språng framåt inom hampa-innovation.

10-OH: Denna hydroxyderivat av hexahydrocannabinol är ett bevis på vetenskaplig skicklighet. Medan det finns i minimala mängder i naturlig cannabis, är 10-OH i våra produkter syntetiserad genom sofistikerade tekniker, inklusive hydrogenation av CBD och användning av artificiell magsaft. Det är ett bevis på vårt åtagande att vara banbrytande inom hampalandskapet.

Avancerad CCELL-teknik

Vår CCELL-teknik omdefinierar effektiviteten inom vaping. Designad för optimal porfördelning och jämn värmefördelning säkerställer den en fylligare atomisering av terpener, vilket ger en rikare upplevelse. Med en avancerad spoldesign och behandling som motverkar oxidation garanterar den konsekvent prestanda och minskar betydligt produktionen av skadliga biprodukter. Upplev upp till 57% lägre produktion av aldehyder och sätt en ny standard inom vaping-säkerhet.

Kvalitet och säkerhetsförsäkran

Laboratorie-testad excellens: Varje batch genomgår rigorösa tester av oberoende laboratorier, vilket säkerställer 0,00% THC och en oöverträffad renhet. Vårt åtagande för säkerhet och kvalitet är orubbligt.

THC-fri garanti: Tillverkad med de finaste naturliga ingredienserna är vår produkt helt fri från THC, vilket säkerställer överensstämmelse och sinnesfrid.

Laglig överensstämmelse och användningsrådgivning

100% Laglig och EU-tillverkad: Producerad med stolthet i EU uppfyller våra produkter de högsta standarderna för laglighet och kvalitet.

Ansvarsfriskrivning: Våra produkter är avsedda för industriella, tekniska och trädgårdsändamål endast och är inte avsedda för direkt konsumtion eller rökning. Förvara utom räckhåll för barn och undvik användning om du är gravid eller ammar. Undvik att köra tunga maskiner eller bil efter intag.

Åldersbegränsning: Försäljning begränsad till personer över 18 år.

3800236001232

Nerladdning

 Reviews

Be the first to write your review !