search

UTILLIAN 722 - BLACK

2 149,95 kr
Inkl. moms

Presenterar UTILLIAN 722 - SVART Torkad ört Ångare: Höj din vapedrift

Höj din vapedrift med UTILLIAN 722 - SVART torkad ört ångare, en sann spelväxlare i världen av bärbara ångare. Tillverkad med precision och innovation, erbjuder denna exceptionella enhet en rad toppmoderna funktioner som gör att den sticker ut från mängden. Oavsett om du är en erfaren vapestör eller ny inom världen av torkad ört-ångning är UTILLIAN 722 utformad för att imponera.

Kvantitet

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Konvektionsuppvärmning för oöverträffad smak

En av de mest framträdande funktionerna hos UTILLIAN 722 är dess konvektionsstil uppvärmning. Till skillnad från traditionella ledningsångare säkerställer konvektionsuppvärmning att dina torkade örter värms jämnt och noggrant, vilket resulterar i en oöverträffad smak och ångkvalitet. Säg adjö till ojämnt tillagade örter och hej till en ren, jämn och smakrik vapedrift.

Anpassbar temperaturkontroll

Med fyra grundläggande temperaturinställningar har du flexibilitet att anpassa din vapedrift efter dina preferenser. Oavsett om du föredrar en mild, smakrik session eller en mer kraftfull, intensiv ånga har UTILLIAN 722 dig täckt. Dessutom gör den förbättrade boost-läget att du kan uppnå fullständig extraktion av dina örter för en verkligt tillfredsställande session.

Högre maxtemperatur för mångsidighet

För de som gillar att utforska hela skalan av smaker och effekter som olika örter erbjuder, skryter UTILLIAN 722 med en högre maximal temperatur jämfört med många andra ångare på marknaden. Detta innebär att du kan experimentera med ett brett utbud av örter och uppleva de unika fördelarna som var och en har att erbjuda.

Användarvänlig design

UTILLIAN 722 har en enknappsdrift, vilket gör den otroligt enkel att använda. Inga komplicerade inställningar eller förvirrande menyer - tryck bara på knappen och du är redo att njuta av dina favoritörter. Den isolerade luftvägen säkerställer att ångan förblir ren och ointresserad för en ren och trevlig upplevelse.

Snabb uppvärmningstid

Ingen mer väntan för att njuta av dina örter. UTILLIAN 722 värms upp på bara 30 sekunder, vilket gör att du kan unna dig din vapedrift nästan omedelbart. Oavsett om du är på språng eller letar efter en snabb paus, har denna enhet dig täckt.

Kompakt och stilfull design

UTILLIAN 722 skryter med ett uppdaterat chassi som inte bara är snyggt utan också ergonomiskt och passar bekvämt i din hand. Dess diskreta och stilfulla svarta finish lägger till en touch av sofistikation till din vapedrift, oavsett om du är hemma eller ute på stan.

Riklig örtkammare

Enhetskammaren för örter kan rymma upp till 0,4 gram örter, vilket ger dig gott om kapacitet för en tillfredsställande session utan konstant påfyllning.

Lång batteritid

Drivs av ett 2300mAh batteri säkerställer UTILLIAN 722 att dina vapedrifter varar längre. Säg adjö till frekventa laddningar och njut av oavbruten vaping-nöje.

Automatisk avstängning för säkerhet

För att spara batterilivslängd och säkerställa säkerhet inkluderar UTILLIAN 722 en automatisk avstängningsfunktion efter 10 minuter. Du kan vape med lugn i sinnet, med vetskap om att din enhet inte kommer att överhettas eller tömma ditt batteri i onödan.

Fritt flödande luftström

Upplev smidig och fritt flödande luftström med UTILLIAN 722, vilket förbättrar kvaliteten på varje drag och låter dig njuta av full smak av dina örter.

Vad ingår?

När du köper UTILLIAN 722 - SVART får du allt du behöver för att komma igång direkt:

1 x UTILLIAN 722 - SVART Torkad ört Ångare

1 x O-ringsskärmsats

1 x USB-kabel

1 x Rengöringsborste

1 x Rörverktyg

1 problemfri års garanti

Varför välja UTILLIAN 722?

I en marknad översvämmad av ångare sticker UTILLIAN 722 - SVART ut som ett toppval för kräsna användare. Dess konvektionsuppvärmning, anpassningsbara temperaturinställningar, snabb uppvärmningstid och snygg design gör det till ett måste för de som kräver det bästa i sin vapedrift. Med fokus på smak, prestanda och användarvänlig drift är UTILLIAN 722 - SVART den perfekta följeslagaren för de som uppskattar de finare detaljerna i vaping. Höj din vapedrift idag med denna enastående torkade ört ångare.

Beställ din UTILLIAN 722 - SVART idag

Missa inte chansen att äga UTILLIAN 722 - SVART och upplev framtiden av torkad ört-ångning. Beställ din idag och ta din vaping-upplevelse till nya höjder.

Problemfri garanti

Vila lugnt med vår ettåriga problemfria garanti, vilket säkerställer att din investering i UTILLIAN 722 är skyddad. Vi är övertygade om att du kommer att älska din nya ångare, men om du stöter på några problem är vårt dedikerade kundsupportteam här för att hjälpa dig. Uppgradera din vaping-upplevelse med UTILLIAN 722 - SVART torkad ört ångare. Beställ nu och upptäck det ultimata inom smak, bekvämlighet och prestanda. Höj din vaping-upplevelse idag!

767bl
 Reviews

Be the first to write your review !